Har du brug for en speciel tid udenfor de almindelige åbningstidspunkter, kan du bestille tid til om mandagene.

Udlevering af tøj til hjemløse vil være den første fredag i måneden, d. 7.9, d. 5.10., d. 2.11 og d.7.12 i 2018.

Second hand clothes are available for homeless people the first Friday every month.

Vi bytter om fra sommer- til vintertøj fra d. 19.9. og åbner igen tirsdag d. 2.10.18

VEL MØDT!

 

Vi tilbyder gratis tøj og mulighed for rådgivning og samtale om hverdagen. Det sker i åbningstiden for henholdsvis kvinder og mænd.

Hvem kan få tøj?
Mænd og kvinder, der har sociale udfordringer og som lever af en overførselsindkomst, kan gratis modtage tøj, sko og brugbare ting til hjemmet. Altsammen gode genbrugsvarer som har været igennem vores sortering.

Mænd, kvinder og børn over 2 år kan få tøj 2 gange om året, sommer og vinter.

Børn ml. 0-2 år kan få tøj 3  gange om sommeren og 3 gange om vinteren.

Første gang du kommer til tøjuddelingen:

Kom i åbningstiden og medbring ID på dig og dine børn samt dokumentation for din eller familiens indkomst. De efterfølgende gange skal du kun have dit ID (pas, sundhedskort etc.) med.

Tidsbestilling

Har du et specielt behov for at komme udenfor almindelig åbningstid, kan du nu bestille tid til afhentning af tøj om mandagen. Ring hertil mandag til fredag ml. 8.00-9.00 på 35812880, så du kan bookes ind på mandagene. Dette gælder både mænd og kvinder.

Ventetid

De andre dage får du et nummer og kan vente i vores venteværelse og evt. tale med én af vores rådgivere i ventetiden. Der kan forekomme ventetid, og det kan ske, at der kommer så mange på samme dag, at vi bliver nødt til at bede dig om at komme igen en anden dag.

Særligt for teenagere
Teenagere kan ringe til os på telefon 35 81 28  80 og få en aftale om at komme forbi på et tidspunkt, hvor det passer med skole eller andet.