Vores aktiviteter i Københavns nordvestkvarter
Kirkens Korshærs aktiviteter er præget af vores placering i et byområde, hvor der bor mange forskellige nationaliteter og mange udsatte børn og voksne, som kæmper med følgerne af komplekse vanskelige sociale forhold og fattigdom.

Derfor har det sociale arbejde på Drejervej udviklet sig til en vifte af tilbud med omdrejningspunkt i en helhedsorienteret indsats.

Fx tilbyder vi i varmestuen Hotel Jens billig morgenmad og varm mad 6 dage om ugen. Mennesker med hver deres særlige livsfortælling, besøger os dagligt, mens flere kigger forbi én gang i mellem. Køkkenpersonalet sørger for at maden er sund og velsmagende, og vore ansatte og frivillige står altid til rådighed med mulighed for samtale, rådgivning og anden hjælp, f.eks. betjening af pc og kontakt til myndighederne. Ind imellem bliver der også tid til et slag kort og en tur i byen.

Tøjuddelingen har lukket, og fremover vil vi kun have nødtøj til brugere af Drejervej. Har du spørgsmål ang. dette kan du kontakte personale i den tidligere børne-kvindeafdeling:

Susanne 20 18 52 82

Helle: 20 18 47 04

Fra herreafdelingen kan du kontakte:

Bente: 20 18 37 55.

I stedet vil vi satse på fællesskabsaktiviteter, så ring eller kom forbi og hør nærmere. Der vil være støttende samtaler, rådgivning, netværksgrupper for kvinder.

Sideløbende har vi også en omfattende aktivitet med modtagelse og salg af genbrug af tøj, ting, bøger og møbler.