For kvinder er sidste åbningsdag i 2018 torsdag d. 20.12 og for mænd fredag d. 21.12.

Tøj-uddelingen åbner mandag d. 7.1.2019

Dog åbner herre-uddelingen for hjemløse fredag d. 4.1.2019.

Vi tilbyder gratis tøj og mulighed for rådgivning og samtale om hverdagen. Det sker i åbningstiden for henholdsvis kvinder og mænd.

Hvem kan få tøj?
Mænd og kvinder, der har sociale udfordringer og som lever af en overførselsindkomst, kan gratis modtage tøj, sko og brugbare ting til hjemmet. Altsammen gode genbrugsvarer som har været igennem vores sortering.

Mænd, kvinder og børn over 2 år kan få tøj 2 gange om året, sommer og vinter.

Børn ml. 0-2 år kan få tøj 3  gange om sommeren og 3 gange om vinteren.

Første gang du kommer til tøjuddelingen:

Kom i åbningstiden og medbring ID på dig og dine børn samt dokumentation for din eller familiens indkomst. De efterfølgende gange skal du kun have dit ID med (pas, sundhedskort, etc.).

Tidsbestilling:

Har du et specielt behov for at komme udenfor almindelig åbningstid, kan du nu bestille tid til afhentning af tøj om mandagen. Ring hertil mandag til fredag ml. 8.00-9.00 på 35812880, så du kan bookes ind på mandagene. Dette gælder både mænd og kvinder.

Ventetid:

De andre dage får du et nummer og kan vente i vores venteværelse og evt. tale med én af vores rådgivere i ventetiden. Der kan forekomme ventetid, og det kan ske, at der kommer så mange på samme dag, at vi bliver nødt til at bede dig om at komme igen en anden dag.

Teenagere:

Teenagere kan ringe til os på telefon 35 81 28  80 og få en aftale om at komme forbi på et tidspunkt, hvor det passer med skole eller andet.

Uddeling af tøj til hjemløse:

Den første fredag i måneden er reserveret til hjemløse: d. 04.01. 2019

The first Friday of each month is reserved for homeless men.

VEL MØDT!